Topp 5 anledningar till varför du bör ha en laddningsstation för elbilar hemma

Om du är som de flesta undrar du förmodligen varför du ska ha en laddbox för elbilar hemma. De flesta av oss kopplar ju bara in bilen i väggen när vi behöver ladda den. Men det finns flera skäl till varför det är en bra idé att ha en egen laddningsstation för elbilar. Här är de fem främsta skälen:

1. Du behöver aldrig oroa dig för att få slut på ström när du kör. Bilen kommer alltid att vara fulladdad efter varje natt.

2. Du sparar pengar. Att ladda på snabbladdare kostar mycket pengar och att ladda bilen på gratisladdare tar väldigt lång tid.

3. Du bidrar till att minska föroreningar och spara energi.

4. Du kan ladda din laddstation med hjälp av solpaneler (om du har sådana). Detta kommer att spara dig mycket pengar i längden.

5. Det är ett utmärkt sätt att visa ditt stöd för elfordon! Ju fler som skaffar elfordon, desto bättre utbud av komersiella laddare på mindre orter kommer det att bli.

Har du en laddningsstation för elbilar hemma? Berätta för oss i kommentarerna nedan! Och om du funderar på att skaffa en har evconcept.se ett stort urval av elbilsladdare att välja mellan.