Svalkande utelekar i vattensprinklern

Uppblåsbar pool och uppblåsbart spabad

Sommartid är den perfekta tiden för att svalka sig i vattensprinklern eller i den uppblåsbara poolen. Det hjälper dig inte bara att hålla dig sval, utan är också väldigt roligt. Barnen älskar att svalka sig i en vattenspridare när dagarna fylls av värme och gassande sol. Det finns ovanjordpooler som är enkla att montera, bara underlaget är någorlunda plant. Ibland räcker det alldeles utmärkt med en uppblåsbar pool.

Vill man nyttja lite senare kvällar så kan ett mysigt uppblåsbart spabad göra det möjligt att bada lite till även när skymningen börjar närma sig. Att använda sig av ett uppblåsbart spabad är väldigt smidigt då det går att montera ned när man inte behöver använda det. Många använder spabadet året om, men då krävs det ett bra isolerat spa som klarar klimatet, utan att uppvärmningskostnaderna tar över. Det kan kännas lockande att använda ett spabad under vintern, men dem gångerna det verkligen sker brukar vara lätträknade. Det är oftast under våren, sommaren och hösten som det används mest och då passar just det uppblåsbara spabadet riktigt bra.

Elcyklar och barncyklar i många olika storlekar

Elcyklar blir allt mer populära, mycket beroende på att det är ett enklare sätt att lösa transport frågan. Med en elcykel så behöver du inte trampa lika hårt då stödmotorn kommer hjälpa till. Flertalet har valt att införskaffa en elcykel för att pendla och väljer bort kollektivtrafik. Det finns även andra fördelar för den som har ont i lederna eller inte har orken att cykla helt med egen kraft. Det kan även vara att terrängen gör att det blir mer komplicerat att framföra cykeln, som vid uppförsbackar.

En sak att tänka på dock är att man ofta vill cykla med sitt barn. Då kan det vara bra att tänka på att barnet inte har en elcykel utan en barncykel i olika storlekar och barncyklar finns i 14 tum, 16 tum, 20 tum och 24 tum. Mountainbike 24 tum är storleken som brukar vara väldigt populär när det kommer till just mountainbikes då det är en passande storlek för det något större barnet.