Spel för alla sällskap

Att bjuda hem familj och vänner för en kväll med middag och sällskapsspel är en väldigt rolig och uppskattad aktivitet. En perfekt sak att önska sig eller ge bort då spel alltid uppskattas och kommer till användning. Hos Handelsavenyn finner du ett stort utbud av sällskapsspel att utmana barnen, släkt och vänner i. Här nedan följer några förslag på spel du finner hos Handelsavenyn:

Småbarnsfamilj

Få barnen att lägga undan paddan en stund och bjud in dem till en match i Memo eller varför inte något lite klurigare och knasigare som Mix Max. Ett spel där du genom en tärning motsvarande antingen hat, huvud, kropp, ben och fötter får dig ett gott skratt genom de lustiga matchningar du får ihop av korten.

Familj med äldre barn

Att spela om segern mot familjen i Monopol eller Diamanten är alltid roligt. Ett annat bra sätt är att använda spel som ett sätt att lära sig, till exempel Alfapet eller något frågespel om allmänbildning.

Middag med vänner

Utmana dina vänner i årtal med spelet När då då? Här får ni möjlighet att visa era kunskaper i när saker och ting skedde. Annars finns det flertalet spel där det ingår charader, sång och skratt!

Förutom spel så har Handelsavenyn massor av andra roliga produkter för hem och familj. Bland annat kan du hitta uteleksaker, pyssel, hemelektronik och samlarsaker. Samla familj och vänner för en kväll att minnas med sällskapsspel för Handelsavenyn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *