Hjälp på traven med kost och träningsprogram

Att ta hand om sig själv och sin kropp genom träning och hälsosam kost är inte bara viktigt för sitt yttre utan även inre. Samtidigt som du stärker musklerna, ökar din rörlighet och balans så bidrar även träning till att förhindra och lindra depressiva symptom. Träning är alltså en boost både för det fysiska och det psykiska.

Ibland kan det dock vara svårt att komma igång med träning, man kanske anser att tiden inte räcker till eller att det byggs upp en osäkerhet inför att träna på gym. Saken är att du faktiskt inte behöver vara på ett gym för att kunna träna, det finns många möjligheter och ett exempel till detta är ett kost och träningsprogram anpassat att kunna utföras vart du än befinner dig.

Ett kost och träningsprogram hos Bodily är en allt-i-ett-lösning för dig som vill börja träna eller redan håller på. Här finns program i olika steg med tillgång till coaching av PT online som hjälper dig att nå dina mål, en kostplan med recept för att maximera din förbränning och ge dig den där extra styrkan i både ork, humör och blodsocker, samt ett träningsprogram att använda dig av antingen på gym, hemma eller vart du än befinner dig.

Du får dessutom tillgång till allt material i deras app. Där igenom sker även kommunikationen med din PT samt möjlighet till att prata med de andra deltagarna med samma intresse som du: träning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *