Inred industriellt!

Oavsett om du precis köpt ett nytt hus eller en ny lägenhet och behöver du troligtvis nya möbler eller inredning. Eller så kanske du vill lägga till lite extra till den stil du redan har. Då ska du kolla in Mixhuset och deras enorma sortiment av industriell inredning. Industriella interiörer har blivit mycket populära de senaste åren, och du kommer att se det allt oftare. Det är en kombination av metall, betong och trä med industriföremål, vilket ger en drömsk och bekväm hemkänsla.

Det fina med industriell inredning är att man ofta får se hur något fungerar. Du kan se spår av svetsning, skruvar och tunga beslag. Detta ger en mer originell känsla, men är fortfarande hemtrevlig. De textilier som används har vanligtvis neutrala nyanser av grått, beige, svart och vitt. Beige ger allt en värme och känsla som är svår att hitta någon annanstans.

Utöver industriell inredning så har Mixhuset en mängd med andra produkter. Till exempel den mycket populära kalkfärgen vintage paint från Jeanne d Arc Living som även den ger en rustig och industriell känsla som går att använda på både möbler och väggar. Finns i flera olika färger och ger ett vacker utseende och fin textur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *