Ett tryggt ställe för din hund

Att äga en hund är drömmen för många människor. De är ett mysigt sällskap och trogna vänner, men för att skaffa hund krävs en del förberedelser och förutsättningar. En av sakerna är att hunden behöver dagliga promenader, både för att uträtta sina behov men också för aktivitet. Dessutom finns det vissa skötselråd från Jordbruksverket som säger att en hund ska rastas minst var sjätte timme vilket troligtvis innebär att en promenad behöver lösas under din arbetsdag. Att fixa detta kan vara svårt, beroende på hur och vart du arbetar och hur många som delar ansvaret för hunden.

Det finns dock en bekväm och bra lösning på detta och det är att lämna in hunden på ett hunddagis. Det kostar en slant, men det ger dig också en säker plats för din hund att vårdas, åtföljas och promeneras samtidigt som du lugnt kan fokusera på ditt arbete.

MyDogCare har erfarna och duktiga hundskötare på sina hunddagis på Östermalm, Vasastan, Kungsholmen och Södermalm. De erbjuder även kloklippning, massage och bad för din hund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *