Slutbesiktningar utförda av proffs

En slutbesiktning är något som verkligen kan spara dig både tid och pengar. Men vem är det som behöver göra en slutbesiktning. Jo det är du som vill ha full koll på att bygget är gjort enigt avtal och fackmässigt rätt. Detta kommer spara dig otroligt mycket tid och pengar istället för att hoppa detta steget och upptäcka fel i framtiden. Om du nu vill ha slutbesiktning i Eskilstuna utförd av proffs ska du ta kontakt med Besiktningsbyrån.

Besiktningsbyrån hjälper dig med alla olika besiktningar du kan tänka dig. Med sina många år av kunskap och branscherfarenhet kan du vara säker på att deras besiktningsmän vet vad de gör. Som sagt kommer besiktningsmännen kolla igenom att arbetet är fackmässigt gjort. Detta är för att du inte ska upptäcka felen efter att allt är klart vilket gör att du själv får stå för kostnaderna. De fel som hittas ska rättas till inom två månader. Men dem som byggt måste även laga de fel som hittas inom de närmaste två åren om besiktningen är felfri.

Den besiktningsman som gör slutbesiktningen ska också vara oberoende för att inspektionen ska bli så rättvis som möjligt. Besiktningsbyrån gör besiktningar över hela landet, med allt från entreprenadbesiktning i Västerås till överlåtelsebesiktning i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *