Införskaffa dig en laddstation till elbilen hemma

Om Laddtec

Laddtec Sweden startades upp av två väldigt erfarna elinstallatörer med över 40 års erfarenhet av el sammanlagt mellan de två. Elbilar börjar bli allt vanligare där gemene man börjar skaffa en elbil. Därför är syftet med Laddtec att det ska vara enkelt att installera laddstationer för elbilar hemma hos människor utan komplexitet och tilläggskostnader. Genom ett fast pris på de bästa komponenterna, driftsäkraste installationen och en marknadsledande laddbox, är Laddtec en proffsig och pålitlig installatör. För att visa detta och att bidra med största säkerhet för kunden, har man en fem års garanti där uppdatering av mjukvaran följer med i priset.

Produkter och tjänster

Laddtec erbjuder högkvalitativa laddboxar och laddstolpar från norska Zaptec för bostadsrättsföreningar,
företag och privatpersoner. Zaptecs laddboxar innehåller väldigt hög kvalité och den nya laddstationen
Zaptec pro erbjuder hela 66 % bättre utnyttjande av din tillgängliga el. Förutom detta innehåller Zaptecs
produkter väldigt innovativa och smarta lösningar. I köpet av en Zaptec laddbox ingår molntjänsten
kostnadsfritt för att få en driftövervakning för varje laddstation.

Genom Zaptec automatic power manager får du också en övervakning över effektförbrukningen i fastigheten. Med denna smarta funktion kan fastigheten tilldela laddstationen och elbilen mer el när strömförbrukningen inte är så hög i själva fastigheten.

Vad kostar en laddstation att installera?

Priserna varierar utefter förutsättningarna att sätta upp en laddstation till hemmet, bostadsrättsföreningar eller företagsfastigheter. Laddtec anger däremot en tumregel på 10 000 kr per laddbox efter bidrag från naturvårdsverket som man kan dra nytta av när man kör en elbil och installerar laddboxar. Det som ingår i detta pris är då Zaptec pro laddstation, installation, driftsättning och givetvis garanti samt uppgraderad mjukvara.

Kom i kontakt med Laddtec

För att kontakta Laddtec och få rådgivning samt genomgång i ärendet går det att mejla, ringa eller fylla i deras egna formulär på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *