Utbildningar och kurser i mängder

Letar du efter utbildningar inom datavetenskap, finans, fastigheter, juridik, konstruktion och teknik, el och VVS, samt organisation och ledarskap. Då ska du kolla in FA-Kurs och deras breda utbud av utbildningar och kurser. De har allt från omfattande utbildningar inom olika områden för att förbättra kompetensen på företaget men även privatlektioner för att bygga vidare på en särskilda områden.

Förutom de bästa priserna i branschen har FA-Kurs även skräddarsydda kurser och utbildningar för specifika behov. Priset för en grupp på 20 deltagare hos FA-Kurs är ungefär det allmänna marknadspriset för mellan fyra och sex deltagare. Paketet innehåller studiematerial, kursbevis och utgifter för resor och logi för hela gruppen.

Två exempel på en kort, konkret och effektiv kurs för att spara så mycket tid som möjligt och gräva djupare i precis vad klienten behöver. Är antingen PLC utbildning eller AMS kurs då dessa endast är över tre dagar och riktar sig till en mycket specifik publik. Särskilt de som arbetar som operatörer och elektriker. Detsamma gäller till exempel en kurs i fastighetsekonomi som tar ett par dagar och presenterar essensen i fastighetsekonomi. Nyckelindikatorer för fastighetsbranschen, budgetering, ekonomistyrning och grundläggande kunskaper är en del av utbildningen och lämpar sig till exempel för fastighetsingenjörer. , Fastighetsförvaltare och alla som behöver fördjupad kunskap om detta område.

FA-Kurs föreläsare är välutbildade och erfarna inom sina respektive studieområden. Instruktörerna har både bransch och yrkeserfarenhet. Läromaterial, strukturer och utbildningspersonal uppdateras också ständigt för att behålla den senaste relevanta utbildningen i en värld som ständigt förändras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *