Byt tak utan krångel

Har du ett gammalt hus så har troligen taket inte bytts ut på flera år. Då kan det vara dags att skaffa ett nytt innan det gamla taket orsakar stora skador. Takbyten brukar dock skjutas upp så mycket som möjligt. Detta beror på att takbyte ofta innebär en lång och tråkig process med stora oväntade kostnader. Men det vill Takspecialisterna ändra på. Takspecialisterna erbjuder en komplett och flexibel lösning när man byter tak eller fasad.

Allt börjar med att de skickar en besiktningsman för att mäta och göra en takbesiktning i Stockholm. Denna process är kostnadsfri för att du inte ska behöva lägga ut pengar innan du vet om något behövs göras och vad i sådana fall . Du får då en detaljerad lista över åtgärder som behövs göras för att fixa problemen med taket. Sen visar arbetsledaren hela projektet till dig för godkännande. När det är klart är det bara att ta en kopp kaffe och låta proffsen göra resten. När projektet är helt klart kommer en slutbesiktning att genomföras och du får 10 år garantibevis för att du ska känna dig så säker med arbetet som det bara går.

Naturligtvis görs allt detta utan extra kostnader och avgifter som kan förekomma hos andra firmor. Så om du är ute efter ett nytt tak är det Takspecialisterna du ska ta kontakt med för ett snabbt och enkelt takbyte i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *