Underbara vandringsturer i Lapplands fjällvärld

Bilden visar hudspann. Upplev Jukkasjärvi i Lappland med Dogsledding Sweden eller sköna Snowmobile tour Lapland Sweden

Underbara vandringsturer i Lapplands fjällvärld med olika former av aktiviteter som Snowmobile och Dogsledding. Passa även på att uppleva norrksenet med en Northen lights tour Lappland.

Norra Sverige är ett fantastiskt ställe att besöka, med massor av aktiviteter året runt. Några av höjdpunkterna är skidåkning över glittrande glaciärer, hundspann genom den vackra naturen, vandring i bergen och att se det fascinerande norrskenet.

Dessutom är Jukkasjärvi, som ligger i hjärtat av Lappland. En särskilt underbar plats för att uppleva områdets naturliga underverk. Med sina orörda landskap och sitt överflöd av aktiviteter är norra Sverige och Lappland, ett perfekt resmål för naturälskare och friluftsentusiaster.

Fartfyllda snöskoterturer med Snowmobile Jukkasjarvi

Med snowmobile tours Sweden så kommer du kunna njuta av roliga snöskoterturer i vackra Lapplands fjällvärld. Njut av en snöskotertur i Lappland och Jukkasjärvi. Jukkasjärvi ligger i norra Sverige. Med olika typer av Snowmobile tour Lapland så kommer du att få se väldigt mycket av den vackra fjällvärlden.

Jukkasjärvi i Lappland – En plats med härliga kontraster under alla årstider

Lappland är en plats med naturligt härliga kontraster, där vackra tallskogar ger plats åt snöklädda berg och kristallklara sjöar. Du kommer att få ta del av långa sommardagar med en sol som aldrig går ner.

Med en natthimmel som på vintern lyses upp av ett omfamnande norrsken. Du kommer med stor sannolikhet att stå hänförd inför detta. Oavsett vilken tid på året du besöker landet kommer du garanterat att bli fängslad av Lapplands vilda skönhet.

När du vandrar genom frodiga skogar eller åker skidor över glittrande glaciärer kommer du att häpna över naturens underverk på denna unika plats. Utforska Lapplands hjärta – Jukkasjärvi, en plats där naturen får en härlig plats i ditt hjärta.

Upplev Lappland och Jukkasjärvi i sommartid

På sommaren skiner solen dygnet runt i Lappland. Midnattssolen badar landskapet i ett underbart ljus som aldrig går ner. Vilket gör det till den perfekta tiden för att utforska naturen. Ta en vandring i den underbara fjällvärlden. Paddla kanot på en lugn sjö eller prova på att fiska i kristallklara vatten.

Vinter i Lappland i underbart vackra Jukkasjärvi

Vintern är den tid då Lappland verkligen vaknar till liv. Det snötäckta landskapet är en avslappnande plats för olika typer av vintersporter som exempelvis längdskidåkning. Men även snöskotersafari och olika former av vandring (Hiking tour Sweden, Hiking tour Lapland). Naturligtvis är ingen resa till Lappland komplett utan att se det magiska norrskenet. Det finns ingen bättre plats att jaga dem på än här i hjärtat av Lappland – Jukkasjärvi.

Oavsett vilken tid på året du besöker Lappland kommer du garanterat att hitta massor av saker att göra i Lappland. Från vandring och kanotpaddling på sommaren till skidåkning och vildmarksturer. Till snöskotersafari, och hundspann (Dog sledding northern Sweden eller Dogsledding Sweden) samt norrsken på vintern.

Underbara äventyr med guider som älskar att visa upp det bästa av Lappland och Jukkasjärvi

Det finns således något för alla på denna vilda och underbara plats där du kan uppleva underbara äventyr. Tillsammans med dina vildmarksguider. Utöver alla fartfyllda aktiviteter så kan du även får uppleva att bygga en egen Igloo, med en Build Igloo Sweden utbildning. Du kan även åka på olika skidturer med Skitour northern Sweden. Med Skitour Lapland så kan du uppleva underbar natur i lagom tempo på en guidad och alldeles underbar skidtur i fjällvärlden.

Vill du lära dig mer om befolkningen uppe i Lappland så kan du lära dig mer under en Samitour Sweden. När du besöker Jukkasjärvi under en Samitour Lapland så får du se hur befolkningen lever och verkar i området. Du får även lära dig mer om den Samiska befolkningen samt lära dig mer om hur livet i fjällvärlden levs och om rennäringen i stort.