Sommarunderhållning med fällbara bord och stolar

Sommaren är den perfekta tiden för att anordna en sammankomst med familj och vänner. Om du har ont om plats eller inte har tillräckligt med sittplatser för alla är hopfällbara bord och stolar den perfekta lösningen. De är lätta att sätta upp, tar minimalt med plats när de förvaras och kan användas både inomhus och utomhus. Dessutom finns det så många olika stilar att välja mellan att du garanterat kommer att hitta den perfekta matchningen för dina behov.

Fällbara bord för alla tillfällen

Oavsett om du är värd för ett litet middagssällskap eller en stor grillfest är fällbara bord ett utmärkt sätt att lägga till extra sittplatser och yta. För mindre sammankomster räcker det med ett fyra-fots hopfällbart bord. Dessa bord har plats för fyra personer bekvämt och kan enkelt förvaras i en garderob eller ett garage när de inte används. Om du förväntar dig en större folkmassa finns det sex- och åttafots bankettbord att tillgå. Och om du behöver ännu fler sittplatser kan du överväga att använda flera mindre bord i stället för ett långbord. På så sätt kan folk lätt flytta runt och du har större flexibilitet när det gäller placeringen.

Vikbara stolar för alla tillfällen

Precis som för fällbara bord finns det alla sorters fällbara stolar som passar dina behov. Om du till exempel letar efter en stol som är lätt att förvara men ändå bekväm att sitta i, prova en stol i polypropylen. Dessa stolar är lätta och stapelbara, så de tar inte upp mycket plats när de inte används. Om du behöver lite mer stöd är fällbara stolar med metallram ett bra alternativ. De är hållbara och har vadderade säten för ökad komfort. Om du vill ha en riktigt snygg stol som garanterat kommer att göra ett uttalande, välj en stol med klädd sits eller ryggstöd. Fällbara stolar med armstöd finns också tillgängliga om du behöver dem.

Sommaren är den perfekta tiden för att anordna sammankomster med familj och vänner utomhus! Om du inte har tillräckligt med sittplatser eller bordsplats för alla behöver du inte oroa dig – fällbara möbler är den perfekta lösningen. Det finns en mängd olika stilar att välja mellan som passar perfekt för dina behov. Och det bästa är att de är lätta att sätta upp och ta ner, så du kan använda dem om och om igen under hela sommarsäsongen!