Lexingtons handdukar: Nytt badrum enkelt

Bilden visar hur kreativitet flödar i köket. Ernst Design har skapat, Ernst kökshanddukar, Ernst grytlappa samt Ernst förkläde. Med Lexington handdukar och tygkorgs förvaring kan du enkelt skapa ordning i badrummet

Med Lexingtons handdukar och Lexingtons badlakan skapar du ett nytt badrum enkelt. Det kan tyckas vara en väldigt enkel lösning men det är oftast så. Inredning behöver nämligen inte vara särskilt svårt.

När du väljer hög kvalitet på material och stilfull design, så kan det många gånger räcka med några få detaljer.

Ett badrum ska vara en lugn oas där du kan koppla av ordentligt. Men om ditt badrum är rörigt och proppfullt kan det kännas mer stressande än avkopplande. Ett första steg i all inredning är att skapa ordning. Det kan du göra med tygkorgar för förvaring.

Exempel på hur du kan gå tillväga: Återvinn om det finns tomma förpackningar. Placera dina produkter av samma typ, som du inte använder dagligen i en tygkorgs förvaring. Se över om det finns saker som egentligen inte hör hemma i badrummet och placera om dessa.

Placera saker du inte använder så ofta i en tygkorgs förvaring

Har du olika skåp eller hyllor så kan du placera dessa tygkorgar i dessa. Du kan på så sätt bara ha det allra nödvändigaste framme. Du kanske inte använder plattången eller hårfönen varje dag, eller olika former av inpackningar eller hårvårdsprodukter.

Då kan du enkelt skapa ordning med en praktisk tygkorgs förvaring. Detta är ett väldigt enkelt sätt att rensa badrummet är att använda förvaringskorgar av tyg för att förvara saker som extra toalettartiklar, handdukar eller rengöringsartiklar.

Häng Lexington handdukar och Lexington badlakan på rätt plats

Ett av de snabbaste och enklaste sätten att städa upp i badrummet är att hänga upp handdukarna på handdukstorkar eller krokar. I stället för att lämna dem i en hög på golvet, eller på andra ställen i ditt boende.

Det frigör inte bara värdefull golvyta, utan ger också ditt badrum ett snyggare utseende. Lexington har ett stort urval av Lexington handdukar och Lexington badlakan, som ger både funktion och stil till ditt badrum.

Lägg till Ernst kökshanddukar för funktion och stil i ditt kök

Om du letar efter ett sätt att lägga till både funktion och stil till ditt badrum kan du överväga att lägga till kökshanddukar. Ernst kökshanddukar är både praktiskt absorberande och snygga.

Vilket gör dem perfekta att använda ofta tillsammans med Ernst grytlappar och Ernst förkläden. Dessutom finns de i en mängd olika färger och mönster som kan samordnas med vilken inredningsstil som helst.

Genom att följa dessa enkla tips kan du enkelt skapa ett snyggt och rörigt badrum som du kommer att älska att spendera tid i. Häng upp dina nya Lexington handdukar på handdukstorkar samt använd förvaringskorgar av tyg.

På så sätt kan du snabbt skapa en avkopplande ordning i ditt badrum. Lägg till Ernst kökshanddukar till köket, samt hantera grytor och kastruller med ett par nya Ernst grytlappar.

Vid tillagning av maten eller härlig bakning, ta på dig ett Ernst förkläde. Du kommer i bästa fall känna kreativiteten flöda och du kommer njuta av både vardagsmatlagning och matlagning till festtillfällen.

Om du kombinerar ordning, stil och funktionell design, då kommer du kunna skapa den lugna oas i ditt hem som du säkerligen alltid drömt om.