Lasergraverade skyltar hos Märkskyltar.se

Märkskyltar.se är en sida som erbjuder en mängd olika kabel- och skyltmärkningar. De har hållit på med detta sedan 1980 och alltid haft fokus på kvalitet. Det är något man kan se idag då allt de erbjuder är av högsta kvalitet. Märkskyltar har levererat produkter till många olika företag inom industri, el, VVS och bygg. Säker leverans och kundservice har också alltid varit i stort fokus. Därför har de även ett egenutvecklat beställningssystem för att du som kund ska ha en så bra köpupplevelse som möjligt.

Kabelmärkning och skyltar

Kabelmärkning och partmarkering är ett bra val om man behöver något flexibelt men starkt. Vanligtvis görs detta av billig ABS men Märkskyltar använder sig utav PUR-plast. Denna plast är otroligt slitstarkt och klarar av ultraviolett strålning. Man använder sig även av termotransfertryck för att ge skydd mot kemisk beständighet. Denna typen är mycket mer hållbar än ABS-märkningar då de ofta går sönder under installationer.

Vill man gravera skyltar och behöver något som klarar det mesta. Då är lasergravering ett självklart val. Lasergraverade skyltar klarar av exponering mot ultraviolett ljus och kemikalier. Dessa skyltar finns i flera olika standard storlekar men går självklart att få specialgjorda till dina egna mått. Och om rostfritt stål inte passar går standardskyltar att göras i akrylplast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *