Hur du stylar din bil med BMW och VW navkapslar

Bilden visar en BMW styling med snygga BMW navkapslar och BMW emblem. Det finns även VW emblem och snygg VW styling.

När det gäller att hitta den snyggaste VW stylingen och BMW bilstylingen, då finns det några olika vägar du kan ta. Du kan satsa på det klassiska utseendet, det sportiga utseendet eller det lyxiga utseendet. Men vad händer om du vill ha alla tre?

Lyckligtvis kan du med navkapslar från BMW med snyggt BMW emblem på motorhuvuden ovanpå BMW grillen. Eller navkapslar till VW styling med snygga VW emblem, få det bästa av alla världar. Låt oss ta en närmare titt på hur du kan styla din bil med dessa två märken.

För den klassiska looken: Fokusera på din BMW grill och strålkastare

Om du vill ha en klassisk look vill du fokusera på hur BMW:s grillen och strålkastare framstår tillsammans med BMW emblemet på motorhuven. Det är dessa två funktioner som ger BMW sitt karaktäristiska utseende. För att få den här looken byter du helt enkelt ut ditt BMW emblem till motorhuven mot ett nytt snyggt BMW-emblem. På så sätt kommer din bil, tillsammans med din BMW-grill och dina strålkastare, att få det härliga originalutseendet som har gjort BMW så välkänt.

För en sportig look: VW styling med nya VW navkapslar

Om du är ute efter en sportigare look vill du fokusera på VW navkapslar. Dessa navkapslar är utformade för att ge din bil ett mer sportigt utseende. De finns i en mängd olika färger, så du kan välja den som bäst matchar din bils lackering. Och eftersom de är från VW kan du vara säker på att de är av hög kvalitet och kommer att hålla i många år framöver.

För en lyxig look: Montera nya BMW-emblem

Om du är ute efter en mer lyxig look vill du fokusera på BMW-emblemet. Detta emblem är en symbol för lyx och status. Det kommer garanterat att få folk att vända på huvudet när de ser det på din bil. Och eftersom det är från BMW kan du vara säker på att det är av hög kvalitet och kommer att hålla i många år framöver.

Oavsett vilken typ av look du vill ha så kommer du hitta snygg BMW styling och VW styling på exempelvis mpstyling.se. Med enkla medel kan du nu anpassa din bil med de snyggaste navkapslarna för båda märkena. Om du har lackerat om din bil kanske du till och med vill byta ut ditt motorhuvsemblem mot ett nytt snyggt BMW-emblem.

På så sätt får du tillsammans BMW emblem på motorhuven i anslutning till din BMW-grill. Som tillsammans med dina strålkastare får det härliga originalutseende.