Framtidens sätt att köpa rätt bostad

Planerar du på att köpa bostad i en annan ort eller en bra bit bort från där du bor nu? Då har du kommit till rätt ställe!

Inom snar framtid kommer det att införas online visning för nyproduktioner. Så istället för när du ska köpa en bostad eller nån typ av fastighet, behöver du inte längre gå igenom trasslet av att åka till fastigheten och se den i person. Då kommer du istället kunna ha en online presentation med mäklaren. Detta underlättar enormt för många människor. Speciellt människor som har nedsatt rörlighet, om fastigheten ligger i en annan ort eller är för långt bort för att resa med bil eller kollektivtrafik. Sen speciellt under dessa tider med den pågående pandemin blir det extra säkert då man helt enkelt gör allt online och inte har nån direkt interaktion med människor.

Vad är då egentligen online visning?

Online visning eller virtuell visning är att du enkelt genom ett möte online med en mäklare kan få en visning av fastigheten du är intresserad av. Det är med andra ord en bostadsvisning online. Du har en egen digital mäklare som, i en vanlig mäklarvisning, går igenom fastigheten och dess för- och nackdelar. Man kombinerar helt enkelt en informativ och personlig upplevelse på distans! Det är helt enkelt som att du är på plats och får se fastigheten i person, samtidigt som du får de goda råden och all information du behöver.

Hur fungerar det då?

Med Digital Visning kan man enkelt presentera planlösning, utsikt, sollägen och allt annat du behöver se och veta om en fastighet eller det område du planerar köpa. Under tiden så är, du som kund då, med och ser allt och får ett bättre intryck av hur allt är och om fastigheten är något för dig! Med en ny teknologi som kallas för Neo4 Web. En tjänst som körs helt genom en kraftfull molntjänst som enkelt kan integreras in till mäklarens hemsida. Så utan att ladda ner nån typ av programvara eller någon typ av 3D-modell av fastigheten, sköts allt enkelt genom en webbläsare. Detta gör det hur enkelt som helst då för kunden att gå in på mäklarens hemsida, kolla igenom fastigheten genom en full interaktiv resa där kunden själv styr och får se all detaljrikedom.

Så kort och gott, genom denna digitala lansering så kommer du enkelt i framtiden kunna kolla på de fastigheter du är intresserad, direkt i soffan! Men ändå kunna se allt som är viktigt när man planerar att flytta, köpa en ny fastighet eller ett område, för att se om det passar dina ändamål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *