Förhöj ditt hem med lyxigt porslin och glas från Riedel, Mateus och Ittala

Att dekorera sitt hem behöver inte vara en skrämmande uppgift. Med lyxigt porslin från några av världens ledande märken som Riedel, Mateus och Ittala kan du lägga till vackra detaljer i alla rum i ditt hem. Låt oss utforska varför dessa föremål är så speciella och hur du kan använda dem för att förbättra utseendet i ditt hem.

Riedel glas

Varumärket Riedel har skapat glas sedan 1756. Deras tidlösa mönster har intrikata detaljer som gör varje bit verkligt unik. Från klassiska uppsättningar till stilrena vinglas finns det gott om alternativ för att ge stil åt ditt bord eller din hyllvisning.

Mateus porslin

Mateus är ett portugisiskt märke som specialiserar sig på traditionella keramikdelar som tallrikar, skålar, muggar och tekannor. Dessa bitar har livliga färger och slående mönster som ger en iögonfallande touch till varje rum. Och det bästa av allt är att Mateus-artiklarna tål diskmaskin så de är lätta att ta hand om!

Iittala porslin

För dem som letar efter något lite mer modernt är Iittala det perfekta valet. Detta finska märke tillverkar eleganta, minimalistiska porslinsföremål som kommer att se bra ut i alla moderna hem. Oavsett om det är en enkel teuppsättning eller en dekorativ skulptur hittar du något som passar din stil med Iittalas porslinsföremål.

Oavsett om du letar efter något klassiskt eller modernt finns det ingen brist på lyxiga porslinsalternativ från Riedel, Mateus och Iittala. Med dessa tre märken kan du enkelt dekorera ditt hem med vackra möbler som garanterat kommer att imponera på både vänner och familj! Så om du letar efter sätt att höja din heminredning, överväg att investera i några högkvalitativa pjäser från något av dessa kända varumärken idag! Du hittar ett stort utbud av dessa varumärken på Formbar i Västervik.