Allt du behöver veta om AMA utbildningar

Bilden visar studerande. Entreprenadjuridik kurser och kurser inom AMA EL 19 samr AMA VVS & Kyla 19 har nu reviderats till AMA EL 22 och AMA VVS & Kyla 22.

Om du arbetar inom byggbranschen är det troligt att du har hört talas om entreprenadjuridik kurser och AMA utbildningar. AMA EL 19 och AMA VVS & Kyla 19 har idag reviderats till AMA EL 22 och AMA VVS & Kyla 22.

Båda är viktiga komponenter för ett framgångsrikt byggprojekt inom dessa branscher. Men vad exakt innebär de egentligen? Det finns olika typer av utbildningar som finns tillgängliga inom både entreprenadjuridik och AMA. Du kan på så sätt enkelt hitta rätt och vid behov välja en företagsanpassad utbildning.

Olika typer av utbildningar inom entreprenadjuridik

Entreprenadjuridik är ett rättsområde som handlar om juridiska frågor som uppstår inom bygg- och anläggningsbranschen. Det omfattar byggnadsarbete, arkitektonisk utformning och projektledning. Den vanligaste typen av utbildning inom detta område är entreprenadjuridik kurs, som finns i olika nivåer. Denna entreprenadjuridiks utbildning lär studenterna hur entreprenadjuridik tillämpas i praktiken.

Välja en färdig utbildning för ditt företag eller välj en företagsanpassad

När det gäller att hitta rätt program för ditt företags behov är det viktigt att ta hänsyn till dina medarbetares erfarenhetsnivå. Det kan vara avgörande för vilken typ av utbildning som passar dem allra bäst. Det kan vara så att en företagsanpassad utbildning passar bättre in om deltagarna sedan tidigare har gått grundkursen flera gånger och behöver en repetitionskurs. Det kan även vara om det finns erfaren personal som redan har en god förståelse för entreprenadjuridik.

Nu kan du enkelt gå en företagsanpassad entreprenadjuridik kurs eller en AMA kurs inom ditt bransch område. Det finns även CE-märkning kurser, PLC utbildning, samt ABK 09 kurser som kan vara aktuella för ditt företag. Hos en expert på företagsutbildningar som exempelvis fakurs.se kan du få mer inspiration. Ho en utbildningssamordnare kan du enkelt skräddarsy ett utbildningspaket för dina anställda och utföra repetitionskurser vid behov.