Utbilda dig till väktare

Ordningsvakter är något som alltid kommer vara viktiga i samhället. Dem ger alla en trygghet vilket är otroligt viktigt för många. Men hur blir du då en väktare? Jo du tar kontakt med Väktarskolan i Boden och kolla in deras utbildningar. Väktarskolan grundades för 20 år sedan och har sedan dess utbildat tusentals väktare varje år. Detta har gjort dem till det största privata företaget som utbildar väktare på marknaden. Detta har även gett dem en kunskap och expertis som du inte kan hitta hos någon annan. Därför är Väktarskolan det självklara valet om du vill bli en väktare idag.

Idag hittar du deras skolor i Uppsala, Stockholm, Lund, Göteborg och en trygghetscentral i Boden. Lärarna och föreläsarna hos Väktarskolan har alla långa utbildningar och otroligt mycket kunskap för att kunna ge dig en så bra utbildning som möjligt. Som elev kommer du även skriva en anonym bedömning varje gång du genomför en utbildning som sedan granskas av den ledande gruppen. Detta är ett av många sätt som Väktarskolan håller en hög standard på alla utbildningar.

Väktarskolan har flera erbjuder flera olika utbildningar där Totalvaktsutbildningen är en av de allra populäraste. Som du hör på namnet ger denna utbildningen dig en full väktarutbildning med allt du behöver för att komma ut i arbetslivet som väktare. Utbildningen hålls under 40 dagar och innehåller bland annat kurs för hur du hanterar en batong.

Om du vill bli en väktare ska du ta kontakt med Väktarskolan i Boden för en högkvalitativ utbildning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *