Sveriges populäraste truckutbildning

Är du intresserad av att jobba inom lagerhantering, transport eller logistik? Då behöver du förmodligen köra truck och då behövs ett truckkort som du får efter färdig truckutbildning. Truckutbildarna erbjuder många olika utbildningar och kurser för dig som vill ta truckkort. Truckkorten du kan få från Truckutbildarna är truckkort A och B. Med truckkort A kan du köra låglyftande truckar, ledstaplare och låglyftande truckar. Men den vanligaste utbildningen är truckkort B. Då kan du köra alla truckkort A du får, samt motviktstruckar, höglyftande gaffeltruckar, minitruckar, höglyftande truckar och fyrvägstruckar. Detta är också det bästa alternativet eftersom det kan vara komplicerat om du bara får köra låglyftande truckar.

Truckutbildarna ger utbildningar för privatpersoner och företag. För företaget kommer en instruktör att hjälpa dig så att du så enkelt som möjligt kan utbilda alla anställda. Men om du föredrar att gå till någon av Truckutbildarnas lokaler ställen är det såklart inga problem. Deras kontor finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Luleå och Skara.

All deras utbildning följer TLP10, som är en riktlinje satt av Arbetsmiljöverket. Alla föreläsare har förstås också mångårig branscherfarenhet och kunskap. Alla instruktörer har förstås också förmågan hos alla olika lastbilar i utbildningen.

Vill du gå en truckutbildning i Jönköping eller andra städer ska du kontakta Truckutbildarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *