Satsa på oemotståndlig volym med volymfransar

Vem vill inte ha gudomligt långa och fylliga fransar? Det är ingen hemlighet att ett par ögonfransar kan förändra hela ditt utseende och ge en extra touch av elegans och skönhet. Och för att uppnå den maximala volymen du alltid har drömt om är volymfransar, som nu är en av de mest populära metoderna för att förbättra ögonfransar, det perfekta alternativet.

Vad är volymfransar?

Volymfransar är en kosmetisk behandling som lägger till fler strån på varje individuell frans genom att använda tunnare, lättare fransar som limmas på varje frans. Till skillnad från singelfransar, som fokuserar på individuella fransplaceringar, syftar volymfransar till att skapa en fluffig, dramatisk och uttalad look. Vissa kallar den för ”3D-fransar”. Så om du söker efter något mer än bara ett naturligt och mjukt utseende från singelfransar, kan volymfransar ge dig det extra lyftet.

Hur fungerar det?

Volymfransar utförs av professionella tekniker som har hög utbildning och erfarenhet av att arbeta med fransar. De använder munstycken att isolera enstaka naturliga fransar och applicerar sedan ett löstagbart lim på den del av fransen precis ovanför rotväxtområdet. Därefter limmas små fransbuntar på varje frans, vanligtvis 2-6 strån åt gången för att skapa önskad volymnivå. Det är en relativt snabb process som vanligtvis tar 2-3 timmar.

Hur länge håller de?

Volymfransar har en livslängd på cirka 4 till 6 veckor och kan behålla sin form och volym hela denna period. Detta beror på fransarnas naturliga cykler, där den individuella fransen faller ut efter cirka 60-90 dagar, och den limmade volymfransarna kommer att följa samma mönster. Det rekommenderas att du gör en regelbunden påfyllning varannan till var tredje vecka för att behålla den volymen du vill ha.

Summerat kan vi säga att volymfransar är en utmärkt investering om du vill ha mer volym och utseendet av längre, fylligare ögonfransar. De är ett fantastiskt val för personer som vill spara tid på morgonen, eller för de som helt enkelt vill se ut som en gudinna hela dagen. Oavsett vilken val du gör, är det värdefullt att träffa en erfaren tekniker som kan hjälpa dig att skapa det utseende du verkligen vill ha, och som kan hjälpa dig att skapa en mer självsäker och vacker förekomst. Så vad väntar du på? Satsa på volymfransar från Julash och njut av din nya glödande inställning och utseende!