Så viktigt är det med brandskydd

Svenska Fog & Brand är ett fogningsföretag i Hässleholm och har många års erfarenhet av skarvning och brandtätning. Deras huvudkontor ligger i Hässleholm, men de har också kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Fogning på hög nivå

Svenska Fog & Brands största affärsområde är fogning i Göteborg, men prefab har så många fördelar. Vanligtvis är fönster och dörrar anslutna under prefabricerade skarvar och kan anslutas på båda sidor enligt strukturen. Svenska Fog samarbetar med många nöjda kunder. Bland dem hittade vi stora byggföretag som Skanska, PEAB, JSB och Tornstaden. Förutom prefabricerade fogar erbjuder Svenska Fog & Brand även estetiska fogar, mjuka fogar och skarvar.

Brandtätning

Brandsäker tätning är en viktig del av varje byggnad. De flesta byggnader måste vara brandsäkra på något sätt, oavsett om det är flerbostadshus eller kontor. Passivt brandskydd innebär att någon form av brandskydd är inbyggt i själva huset som i foder, färg eller annat material. Passivt brandskydd kan förhindra spridning av rök och eld. Svenska Fog har mångårig erfarenhet av brandtätning i Göteborg. De utvecklade ett unikt system för registrering av alla föremål, där alla brandtätningar lagras i en databas för framtida referens, och alla skarvar har ett unikt ID -nummer, vilket gör det enkelt att hitta information om en viss tätning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *