Robot som ökar självledarskap och minskar stress

Med Mindtemps digitala hälsocoach kan du få lägre stress och ökad självledarskap vilket i slutändan leder till bättre lönsamhet.

Vad är stress?

När du har bråttom eller måste göra något viktigt kommer stressen att ge dig extra energi. Men om du är stressad eller stressad för länge kommer du att känna dig obekväm och må dålig. Att ta en paus från stress är mycket viktigt, men hur gör man det på bästa sätt i en vardag som inte kan stå still? Ett stresstest kan visa när du är som mest stressad och ta reda på vilka faktorer som gör dig stressad. Mindtemps digitala hälsocoach kan visa hur du kan sänka stressen och på så sätt bli mer effektiv i arbetet och må ett bättre liv.

Vad kan stress bero på?

Stress kan bero på många saker men här är några få saker som kan känneteckna stress:

  • Du kräver också för mycket av dig själv på många sätt. Du måste till exempel alltid prestera bra i skolan, vara den perfekta vännen, träna regelbundet, se bra ut och vara populär.
  • Andras krav är för höga för dig. Till exempel vuxna som bor med dig, lärare, vänner eller människor som du jobbar med.
  • Det finns inte tillräckligt med tid för att göra alla de saker du måste eller vill göra. Till exempel saker du bör göra i skolan eller på jobbet, träffa vänner, träna eller något annat du vill göra på fritiden.
  • Du är orolig eller stressad över saker du inte kan kontrollera.
  • Om det inte finns något val för dig själv har du inget att göra. Du är till exempel arbetslös eller har inget att göra på fritiden.
  • Det är svårt i skolan eller på jobbet. Kanske har du svårt att hänga med i rytmen, eller störs av buller eller jäkt runt dig.

Stresstest

Mindtemps stresstest mäter din nuvarande stressnivå. Testet går även göra regelbundet för att se stressutveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *