Framery one och Mutebox – mötesrum som lyfter kontoret

Att ha ett öppet kontorslandskap kan vara fördelaktigt för samarbete och kreativitet, men det kan också innebära att det blir för mycket ljud och aktivitet. Det är där Framery one och Mutebox kommer in i bilden – innovativa mötesrum som lyfter kontorets arbetsmiljö. I den här bloggen kommer vi att granska dessa två produkter och undersöka vad som gör dem så speciella.

Framery one är en ljudisolerad pod som är perfekt för små möten, videokonferenser eller enskilt arbete. Denna moderna och stilrena enhet kan placeras var som helst i kontorslandskapet och tar bara upp en liten yta. Framery ones unika ljudisolerande material gör att du kan arbeta ostört utan att behöva höja rösten, eller så att du kan delta i videokonferenser utan att bakgrundsljud stör. Med stora glasytor, full belysning och luftkonditionering, är Framery one både praktisk och trevlig att vara i.

Mutebox är ett annat fantastiskt alternativ för att skapa en mer privat arbetsplats. Denna ljud-isolerade pod rymmer upp till två personer och är utrustad med en uppfällbar skärm som skyddar användaren från visuella distraktioner. Mutebox är dessutom utrustad med infällda eluttag och USB-portar, vilket innebär att du kan ladda upp dina enheter medan du arbetar. Mutebox är också rullbar, vilket gör det enkelt att placera den var som helst i kontorsområdet.

Med tanke på att många anställda ofta arbetar från distans, är det viktigt att skapa en arbetsplats där människor känner sig bekväma att komma tillbaka till. Framery one och Mutebox ger anställda möjlighet att arbeta ostört och skapa en arbetsplats utan distraktioner, samtidigt som de också lägger till en modern inredningsdetalj i kontorslandskapet. Dessa produkter är också ett bra sätt att förbättra både kommunikation och produktivitet – eftersom de skapar en mer privat arbetsmiljö, blir det lättare att arbeta och kommunicera med andra utan distraktioner.

En annan fördel med Framery one och Mutebox är att de kan anpassas efter dina specifika behov. Framery one går att anpassa efter dina färg- och designval, medan Mutebox kan anpassas med till exempel en whiteboard-funktion. Oavsett om du har en stor eller liten arbetsplats, så finns det en Framery one eller Mutebox som passar dina behov.

För ett mer produktivt, ostört och modernt kontorslandskap, kan Framery one och Mutebox vara precis vad du behöver. Dessa moderna mötesrum utgör en kvm-fri zon av arbetsro, som även förbättrar det audiovisuella klimatet på kontoret. Och med sin anpassningsbara design passar de i alla typer av kontorsmiljöer. Så varför inte investera i Framery one eller Mutebox att skapa en arbetsplats som både inspirerar och underlättar fokuserat arbete?