Enklare inköp av pelarborrmaskin, pallgaffel och länspumpar

Bilden visar en entreprenadmaskin. Hydrauloljor och Q8 oljor samt verkstadsutrustning som pelarborrmaskin, bandputs och länspump. Förenkla pallhanteringen med en pallgaffel för smidig lagerhantering.

Försöker du hitta olika typer av utrustning till din entreprenadverksamhet, samt vill samla allt detta från en och samma leverantör på en sammanslagen faktura. Detta har visat sig vara en smidig lösning för större inköp. Framförallt när det rör sig om återkommande förbrukningsvaror. Det kan även vara för att du på ett enkelt sätt ska kunna samla merparten av din entreprenads kostnader. För att på sås sätt kunna förhandla om bättre leveransvillkor eller inköpspriser med rabatter,

Bästa utrustningen till din entreprenadverksamhet och verkstad

Letar du efter specifik utrustning som exempelvis markvibrator, rundpadda och Leica laser för dina entreprenadarbeten. Eller behöver du utföra service på hela din fordonspark och behöver Q8 olja, hydraulolja, spolarvätska på fat, kallavfettning eller till och med Adblue IBC till dina dieselfordon? Behöver köpa dessa i bulk eller på olika volymer, till samtliga av dina entreprenadmaskiner? Du kanske har ett mindre behov av hydraulolja men ett större behov av kallavfettning och AdBlue.

Utöka dina intäkter genom att skapa en fullservicelösning för dina kunder

Behöver du utöka ditt tjänsteutbud för att skapa nya intäktsströmmar och letar efter en vikplog, pallgaffel, kabelskopa tjälkrok och asfaltskärare? Att utöka sitt utbud kan många gånger de dig nya möjligheter till intäkter. Det kan vara allt från att utbilda dina maskinförare inom något nytt område när det är lägre orderingång. På så sätt kan du erbjuda dina kunderna fler tjänster som eventuellt kan balansera ut med nya ordrar och agera mer av en fullservice lösning för dina kunder.

Har du ett flertalet mindre snickararbeten eller uppdrag som kräver lite nya maskiner till verkstaden? Behöver du kanske då en pelarborrmaskin eller en bandputs till verkstaden? Glöm då inte att utrusta lokalerna med en eller flera praktiskt Cederroth första hjälpen tavla eller olika Cederroth första hjälpen lådor? Utför du olika typer av entreprenadarbeten som kräver kontinuerlig länsning med länspump. Då behöver du säkerligen en eller flera länspumpar till din verksamhet för att effektivt kunna utföra detta.