Energieffektiva LED-skyltar för företaget

Bilden visar neonskyltar som kan ersättas med energieffektiv LED-teknik.

Fasadskyltar är en av de viktigaste visuella aspekterna av ett företag. De är det första som potentiella kunder ser, så det är viktigt att se till att de väcker uppmärksamhet. Samt även representerar ditt företag på ett korrekt sätt. LED-skyltar och fasadskyltar kan vara ett effektivt sätt att göra detta. Nu kan du enkelt välja vilken typ av skylt som passar bäst för ditt företag?

Energieffektiva LED-skyltar med företagslogotyp

LED-skyltar är ljusa och levande, vilket gör dem idealiska för att dra till sig uppmärksamhet på avstånd. De är också lätta att anpassa med färger, former, storlekar och meddelanden som passar dina behov. Dessutom kräver de minimalt underhåll eftersom de är utformade för att hålla i över 50 000 timmar utan att behöva bytas ut.

LED-skyltar kan komma i många olika former, t.ex. med rullande information på digitala LED skärmar och digitala skyltar. Det finns även LED-skyltar som eftersträvar ett utseende från klassiska neonskyltar. Detta gör dem perfekta för företag som vill skapa iögonfallande displayer som får deras varumärke att sticka ut från konkurrenterna.

Fasadskyltar som lyser upp ditt företags logotyp på rätt sätt

Fasadskyltar med LED teknik, är något mer subtila än digitala LED skärmar med rullande budskap. Det är även ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag på ett effektivt sätt. Dessa typer av skyltar finns i en mängd olika material och former. En bakgrundsbelyst företagslogga kommer i många fall enklare att skapa en igenkänningsfaktor än om du använder ett rullande budskap på exempelvis en digital LED skärm.

Fasadskyltar kan också utformas så att de kompletterar befintlig arkitektur eller designelement på din byggnads fasad, vilket bidrar till att skapa en sammanhängande estetik både på insidan och utsidan av dina affärslokaler. Med så många alternativ när det gäller skyltning för ditt företag kan det vara svårt att veta vilken typ som är rätt för dig. LED- och fasadskyltning har dock gång på gång visat sig vara effektiva sätt att locka till sig kunder och samtidigt se till att ditt varumärke sticker ut från konkurrenterna.

Dessa typer av skyltar hjälper inte bara till att dra till sig uppmärksamhet utan ger också ett bestående värde tack vare deras låga underhållsbehov och långa livslängd. Detta gör dem till ett utmärkt val när du ska välja rätt typ av skylt för ditt företags behov. Du kan hitta mer inspiration hos väletablerade expert på olika skyltlösningar som exempelvis skyltkoncept.se.