En introduktion till William Morris tapeter

William Morris var en berömd engelsk designer som revolutionerade tapetindustrin under sin livstid. Han skapade sammanlagt 46 unika tapeter, som var och en visade upp hans signatur och detaljrikedom. Nu kan du hitta dessa tidlösa mönster med en modern twist i alla tre Picment-butiker i Köpenhamn, Silkeborg och Århus.

William Morris arv

William Morris föddes 1834 och är allmänt känd för sina bidrag till Arts & Crafts-rörelsen. Hans karriär sträckte sig över 60 år och under denna tid designade han allt från tapeter till glasmålningar. Totalt utformade han 46 olika tapetmönster, som alla uttrycker hans distinkta stil och estetiska känslighet. Hans arbete har hyllats av inredningsarkitekter runt om i världen sedan dess.

William Morris tapeter idag

I dag produceras William Morris tapetmönster fortfarande i både autentiska versioner och nya tolkningar som drar nytta av moderna tryckmetoder. Detta innebär att du nu kan hitta dessa klassiska mönster med en modern twist i alla tre Picment-butiker i Danmark.

Picment-butiker

Picment erbjuder mer än bara banbrytande tapeter – de erbjuder även professionella inredningstjänster för både bostäder och kommersiella projekt. Deras erfarna team av designers arbetar nära kunderna för att se till att deras vision förverkligas i varje aspekt av deras projekt – ända ner till de minsta detaljerna som att välja det perfekta tapetmönstret! Besök någon av deras tre butiker i Köpenhamn, Silkeborg eller Århus för att titta på deras kollektion och diskutera ditt projekt med deras personal redan idag!

Oavsett om du letar efter en tidlös klassiker eller något verkligt unikt, kommer William Morris tapetmönster garanterat att tillfredsställa även den mest kräsna heminredaren! Besök någon av Picments tre platser i Danmark idag för att utforska vårt urval av William Morris tapeter samt andra kollektioner från några av de främsta märkena i branschen. Med så många alternativ tillgängliga har det aldrig varit enklare – eller snyggare – att hitta din perfekta look!