Besök ditt framtida boende i en virtuell tour

Bilden visar en 3D visualisering av en bostad. Virutal tours samt virtuella turer genom visualisering med 3D teknik kan skapa virtual reality och virtuella turer.

Besök ditt framtida boende i en virtuell tour. Har du någonsin velat uppleva ett framtida boende eller ett. Nu med de senaste tekniska framstegen, är det möjligt. Med virtuell verklighet och förstärkt verklighet kan du nu uppleva ditt framtida boende på ett helt nytt sätt. Genom en visualisering tillsammans med 3D teknik och via virtuell verklighet. Det är relativt enkelt då 3D tekniken är väldigt lättillgängligt idag.

Virtual Reality och VR-turer

Tack vare turer i virtuell verklighet kan du få en uppslukande 3D-visning av ditt framtida boende. Med bara några få klick kan du ta en VR tour i ditt framtida boende. Du kan enkelt navigera runt på varje plats genom att titta i olika riktningar och röra dig helt fritt. Med hjälp av visuella bilder och ljudeffekter ger dessa virtuella upplevelser en otroligt realistisk simulering av hur det skulle vara att faktiskt vara där personligen.

3D-visualisering med AR teknik – Augmented reality

3D-visualiseringstekniken gör det möjligt för användare att få en interaktiv vy av vilket boende som helst. Denna typ av visualisering gör det möjligt för användare att skapa detaljerade 3D-modeller som exakt representerar hur en viss plats ser ut i verkligheten.

3D-visualisering ger användarna möjlighet i många fall även möjligheterna att utforska kringliggande miljö närmre. Som att uppleva boendet från utsidan med en virtuell visning av utemiljöerna. Det bästa är att den här tekniken är otroligt enkel att använda. Allt du behöver är en bärbar dator eller smartphone och en internetuppkoppling. Men i många fall så kan det underlätta att använda ett VR headset för en ökad närvarokänsla.

Upplevelser med förstärkt verklighet (AR)

Augmented reality har blivit alltmer populärt under de senaste åren för sin förmåga att visa upp platser med större detaljrikedom än någonsin tidigare. Genom att lägga digitala element ovanpå verkliga scener ger AR platser liv med unika upplevelser, t.ex. genom att lägga över information om byggnader eller lyfta fram viktiga landmärken i området.

AR-upplevelser blir också mer lättillgängliga för varje dag; allt som krävs är att ladda ner en app på din telefon och rikta kameran mot vilken destination du än vill utforska.

Om du är nyfiken på att utforska Stockholm utan att lämna huset kan visualisering med virtuell verklighet vara precis vad du letar efter. Med VR-turer, 3D-visualisering och upplevelser med förstärkt verklighet som är lättillgängliga idag kan vem som helst ta en resa genom Sveriges huvudstad med bara några få klick! Så varför vänta? Börja planera din virtuella semester nu!