Lär dig CSS3 med en kurs på video!

10 Egenskaper i CSS3 är en videobaserad kurs som du spelar i din webbläsare. Kursen består av 46 pedagogiska videofilmer i hur du arbetar med de nya och spännande egenskaperna i CSS3. Till varje avsnitt finns dessutom färdiga exempelfiler och övningsfiler där du själv kan träna på det du just lärt dig.

Enskild eller fleranvändare?

Kursen säljs som enskild produkt eller under en fleranvändarlicens för de skolor eller företag som vill använda kursen i utbildningssyfte. Kursen är i digitalt format och levereras som en nerladdningsbar .zip-fil.
Speltiden är: 2 tim 55 min.
Pris: 325:-


Se hela kursinnehållet
I kursen skapar vi designelement och grafik med border-radius, box-shadow och gradients samt hanterar färgformat med RGBA och HSLA. Du förbättrar dina besökares användarupplevelse med nya Adobe Edge Webfonts eller skapar roliga och intresseväckande CSS3-effekter genom att använda Transitions, Transforms och Animation.

Se Demofilmer

Se hela kursinnehållet
Box-shadow i Dreamweaver CC


Box-shadow i Dreamweaver CC
Box-shadow i Dreamweaver CC


Fleranvändarlicens

Skolor och företag som vill använda kursen "10 Egenskaper i CSS3" i undervisnings- eller utbildningssyfte kan köpa en fleranvändarlicens. Ni kan då kopiera och använda kursen på obegränsat antal datorer inom organisationen.
Pris: 595:-/st.

 

Hela kursen finns gratis på Youtube,

klicka här